خانه / گوناگون / آشپزخانه آتلانتیک: طرز تهیه نان کپو کرمان
اینستا گرام سایت آتلانتیک

آشپزخانه آتلانتیک: طرز تهیه نان کپو کرمان

 

کوپو-کپو-سايت آموزشي آتلانتيک- آشپزخانه آتلانتیک: طرز تهیه نان کپو کرماندر این آموزش از سری آشپزی های، آشپزخانه آتلانتیک به شما یک نان سنتي را آموزش می دهیم، در این آموزش یاد می گیریم، چگونه این نان خوشمزه استان کرمان را در قابلمه درست نماییم. با طرز تهیه نان کپو کرمان آشنا شوید.

مواد لازم برای 5 نفر:

ردیف مواد لازم میزان لازم
۱ خمیر نانوایی 2 چانه
۲ زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
۳ سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری
۴ گشنیز 1 قاشق غذاخوری
۵ روغن محلی یا روغن مایع به مقدار لازم
  1. ابتدا کمی خمیرهای تهیه شده را ورز می دهیم و سپس زردچوبه، سیاه دانه، گشنیز را به آن اضافه می کنیم و مجدد خوب ورز می دهیم تا خمیر یک رنگ و یکدستی حاصل شود.

نکته: مي توان براي زيبا و خوشرنگ کردن کپو از يک قاشق غذاخوری گل خشت استفاده نمود.

2. سپس روی آن را خوب می پوشانیم و اجازه می دهیم استراحت کند تا کمی پف کند در اصطلاح خمیر ترش شود و بالا بیاید.

3. سپس آن را گرد می کنیم در اصطلاح چانه می گیریم.

4. برای خمیر تهیه شده نیاز به قابلمه متوسطی داریم و آن را روی شعله می گذاریم، تا حرارت ببنید و داغ شود.

5. سپس کمی روغن در قابلمه می ریزیم و خوب تکان می دهیم تا سطح قابلمه خوب چرب شود.

6. بلافاصله بدون اینکه قرار باشد روغن به نقطه بخار برسد، خمیر آماده شده را کف قابلمه خوب پهن می کنیم تا کف قابلمه را بپوشاند و سطحش یکدست شود.

نکته: براي مقوي تر شدن اين نان سنتي کرماني، مي توانيد از خرما هم استفاده نماييد، که پس از جدا کردن خرما از هسته مي توانيد آن را چرخ نماييد يا اينکه آن ها را نصف نمود و هنگامي که خمير را پهن مي کنيد، خرما را هم روي خمير بريزيد.

7. روی سطح خمیر را نیز با کمی روغن و با برس چرب می نماییم.

توجه: اگر می خواهید نان چرب تری در نهایت داشته باشید، از روغن بیشتری استفاده کنید.

8. حالا سر قابلمه را می گذاریم و زیر قابلمه را خاموش می کنیم تا عملیات پخت نان به آرامی صورت گیرد و خمیر بتواند خوب پف نماید ( شبیه کیک می شود).

9. پس از اینکه بررسی کردیم و خمیر به میزانی پف کرد و در همان مقدار ماند.

10. مجدد زیر قابلمه را روشن می نماییم و درجه اش را کم می کنیم تا کم کم عمل پخت از داخل و کف نان انجام شود.

11. هر چند دقیقه یک بار کنترلش می کنیم تا نسوزد و پس از مدتی برای اینکه مطمئن شویم، کف نان پخته است و ته آن نگرفته است، قابلمه را کمی تکان می دهیم و زیرش را با قاشقی بالا می گیریم و چک می کنیم، زمانی که پخت، مجدد نان را کامل می چرخانیم تا روی آن نیز با حرارت کف قابلمه بپزد.

توجه: همواره مراقب باشید نان نسوزد تا کیفیت و طعم خوبی را از این نان سنتی کرمان تجربه نمایید.

12. حالا این نان خوشمزه آماده است و می توانید آن را به عنوان میان وعده و… استفاده نمایید.

بعد قبل
نان کپو کرماني | کپو-کوپو-سايت آموزشي آتلانتيک- آشپزخانه آتلانتیک: طرز تهیه نان کپو کرمان
نان کپو کرماني| کپو-کوپو-سايت آموزشي آتلانتيک- آشپزخانه آتلانتیک: طرز تهیه نان کپو کرمان
نان کپو کرماني | کپو-کوپو-سايت آموزشي آتلانتيک- آشپزخانه آتلانتیک: طرز تهیه نان کپو کرمان
نان کپو کرماني | سايت آموزشي آتلانتيک- آشپزخانه آتلانتیک: طرز تهیه نان کپو کرمان
بعد قبل

 

نویسنده: سکینه محمدی

همچنین ببینید

Fentanyl(Fentanil or Duragesic or Fentora or Sublimaze) معرفي داروي ضد درد فنتانیل - سايت اموزشي اتلانتيک - داروشناسي

معرفي داروي ضد درد فنتانیل – Fentanyl

در این سری از آموزش ها سعی داریم تا شما را با دانش داروشناسی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *