خانه / گوناگون / دنياي آنلاين و راهکارهاي کنترلي فرزندان
اینستا گرام سایت آتلانتیک

دنياي آنلاين و راهکارهاي کنترلي فرزندان

در این آموزش آتلانتیک قصد دارد، با بهره گیری از اطلا‌عرسانی های پلیس فتا والدین را با چند گام ساده آشنا نموده و امیدوار است که با اجرای این اقدامات بستر امنی برای خانواده و محیط کاربری کودکان، که حاصل از وجود فضای آنلاین و پیشرفت تکنولوژی می باشد، بوجود آورد.

کامپیوترها در حال تغییر نحوه تعامل انسان با دیگران و دانش اندوزی وی از دنیای اطرافش هستند و نقش بسیار مهمی در زندگی روزانه انسان ایفا می نمایند و نمی توان تظاهر کرد که این تغییرات اتفاق نمی افتند. پس با پذیرفتن مسئولیت استفاده کودکان از کامپیوتر، خانواده ها می توانند به شدت خطرات و تهدیدات را کاهش دهند و در عین حال به کودکانشان اجازه دهند تجربیات مثبت و بسیار مفیدی بدست آورند.

یک نکته اساسی:

همان طور که به کودکان آموخته می شود چگونه باید از خیابان عبور کنند باید آنچه را که در وب انجام می دهند را نیز مورد نظارت قرار دهند. والدین باید این نکته را در نظر داشته باشند که نظارت و توصیه های بزرگتران ضروری است و نه اختیاری!!

استفاده روزافزون از کامپیوترها نیازمند نظارت بهتر است:

از هر پنج کودک تنها یک کودک در دنیا نمی پذیرند که در اینترنت کارهایی را انجام دهند که والدینشان به آنها اجازه نمی دهند. در حالی که نیمی از والدین می گویند که درباره امنیت در اینترنت با کودکانشان صحبت می کنند، اما با این وجود این کار را تنها یک بار و بصورت دو نصیحت انجام می دهند:

نصیحت اول: ” مردم در دنیای آنلاین معمولا همان که تظاهر می کنند نیستند ” !!

نصیحت دوم: ” در دنیای آنلاین از غریبه ها حذر کنید ” !!

نتیجه این کار چیست؟

تعجبی ندارد که! در این صورت کودکان می ترسند به شما بگویند اشتباهی در اینترنت مرتکب شده اند که مبادا شما کامپیوتر آنها، ارتباط آنها با اینترنت، تماس آنها با دوستانشان و بقیه جهان را از آن ها نگیرید. هنگامی که صحبت از دنیای آنلاین است کودکان می اندیشند که پدران و مادران چیزی را درک نمی کنند.

آنچه در آغاز کار نیاز دارید:

ابتدا با کودکان خود دراین باره گفتگو کنید که چه وقت و به چه مدت می توانند در اینترنت بمانند و از چه سایت هایی مجازند که دیدن نمایند. اما در صورتی که مایل بودید با کودکانتان صحبت کرده و بدانید که در اینترنت چه کاری انجام می دهند، می توانید با این سوالات شروع نمایید:

۱- دوستانتان در اینترنت چه کار می کنند؟

این سوال توجه را از کودک منحرف کرده و به فعالیت های اینترنتی عمومی در اطراف وی هدایت می کند. این روش خوبی برای آغاز کار و ساده و عادی نگاه داشتن موضوع است. شما باید کودکانتان را مطمئن سازید که به خاطر پاسخ هایشان آنها را تنبیه نخواهید کرد. با این روش می توانید اطلاعاتی درباره بازی، چت، شبکه های اجتماعی و حتی تکالیف و فعالیت های تحقیقاتی آنها کسب کنید.

۲- جدیدترین و پرطرفدارترین وب سایتها کدامند؟

از کودکان خود بپرسید این سایت ها چرا محبوبیت دارند و همچنین می توانید درباره سایت هایی که محبوبیت ندارند نیز بپرسید.

۳- سایت های مورد علاقه خود را به من نشان بده!؟

بله، بهتر است اندکی از زمان خود را صرف این کنید که سایت های مورد علاقه کودکان را تماشا نمایید. از آنها بپرسید تنظیمات امنیتی خود را چگونه انجام می دهند (به بالا و پایین صفحات آن سایت ها دقت کنید). در صورتی که تصمیم می گیرید خودتان این تنظیمات را برقرار کنید اجازه دهید کودکان نیز در جریان کار قرار گیرند.

۴- آیا تاکنون زمانی که آنلاین بودید با مورد عجیبی برخورد کرده اید یا احساس ناراحتی نموده اید؟

در اینجا می توانید در مورد جستجوهای تصادفی کودکانتان در وب سوال کنید. ایده این روش این است که مطمئن شوید کودکانتان بدانند می توانند صحبت کنند و اگر اتفاق بدی در دنیای آنلاین بیافتد تنبیه نخواهند شد. به هر حال تجربه های ناخوشایند، در صورتی که کودکتان عضو فعالی در وب باشد، اجتناب ناپذیر است. بگذارید فرزندتان بداند که اگر اتفاق بدی افتاد می تواند جهت کمک به شما مراجعه کند و تنبیه نخواهد شد.

راه کارهای کنترلی:

سایت های محبوب آنها را ” bookmark ” کنید تا دسترسی راحت تری داشته باشند. هنگامی که کودک از کامپیوتر استفاده می کند او را تنها نگذارید، یا کامپیوتر را در اتاقی بگذارید که معمولا اعضای خانواده در آن حضور دارند. کنترل ” History ” يا همان تاريخچه استفاده از کامپيوتر هم مي تواند نوع جستجوي فرزندانتان را در فضاي مجازي به شما نشان دهد.

در کنار انتخاب دقیق شما در رابطه با تنظیمات صحیح امنیتی، می توانید از مزایای برخی ابزارهای کنترلی والدین که در مجموعه آنتی ویروس های معروف عرضه می گردند نیز استفاده نمایید و مثلا می توانید سایت هایی را که کودکانتان مشاهده می کنند بررسی کرده و ببینید که موارد مضر و نامناسبی دارند یا خیر. علاوه بر آن می توانید زمانی را که در برخی از سایت ها می گذرانند را نیز مشاهده کنید این کار در تنظیم زمان فرزندتان برای انجام تکالیف مدرسه و کار با اینترنت کمک می کند. البته گوگل نیز یک امکان را فراهم نموده است که می توانید در مطلب پیشنهادی مطالعه آن را دنبال نمایید، بدین وسیله می توانید هر زمان که لازم بود کامپیوتر را خاموش کنید تا مطمئن شوید که قوانین اجرا می شوند.

مطالب پيشنهادي:

آموزش بررسی تاریخچه جستجوی گوگل

همچنین ببینید

Fentanyl(Fentanil or Duragesic or Fentora or Sublimaze) معرفي داروي ضد درد فنتانیل - سايت اموزشي اتلانتيک - داروشناسي

معرفي داروي ضد درد فنتانیل – Fentanyl

در این سری از آموزش ها سعی داریم تا شما را با دانش داروشناسی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *