خانه / گوناگون / آشپزخانه آتلانتیک: طرز تهیه ته چین بادمجان
اینستا گرام سایت آتلانتیک

آشپزخانه آتلانتیک: طرز تهیه ته چین بادمجان

ته چين بادمجان چجوري درست کنم؟ سايت آتلانتيک

در این آموزش از سری آشپزی های، آشپزخانه آتلانتیک به شما یک غذای سنتی دیگر از کشور عزیزمان را آموزش می دهیم، با طرز تهیه ته چین بادمجان آشنا شوید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

ردیف

مواد لازم

میزان لازم

۱ برنج

۵ پیمانه

۲

بادمجان قلمی

یک کیلو

۳

زعفران

یک قاشق چایخوری

۴

روغن

به مقدار لازم

۵

نمک، فلفل

به مقدار لازم

۶

گوجه فرنگي

به مقدار لازم

دستور تهیه:

۱) ابتدا بادمجان ها را خوب شسته و سپس پوست کنید و چند شکاف در اطراف آن ها بوجود آورید تا به صورت درسته سرخ شوند.

۲) برنج ها را نیز با آب و نمک خوب پخته و آبکش نمایید.

۳) در یک قابلمه مقداری آب و روغن ریخته و در ادامه گوجه های حلقه شده را در کف قابلمه ریخته و بادمجان ها را روی سطح گوجه ها بیچینید، همچنین نیمی از برنج ها با زعفران مخلوط کرده و آن ها را داخل قابلمه بریزید.

۴) مجدد بقیه برنج ها را روی آن ریخته و مقداری آب و روغن روی آن بدهید و مدتی بگذارید تا دم بکشند.

لحظات خاطره انگیزی را در کنار خانواده برایتان آرزومندیم، نوش جان

درباره ی میلاد بیت اللهی

همچنین ببینید

Fentanyl(Fentanil or Duragesic or Fentora or Sublimaze) معرفي داروي ضد درد فنتانیل - سايت اموزشي اتلانتيک - داروشناسي

معرفي داروي ضد درد فنتانیل – Fentanyl

در این سری از آموزش ها سعی داریم تا شما را با دانش داروشناسی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *