در این آموزش از سری آشپزی های، آشپزخانه آتلانتیک به شما یک غذای سنتی دیگر از کشور عزیزمان را آموزش می دهیم، با طرز تهیه ته چین بادمجان آشنا شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
ردیف |
مواد لازم |
میزان لازم |
۱ | برنج |
۵ پیمانه |
۲ |
بادمجان قلمی |
یک کیلو |
۳ |
زعفران |
یک قاشق چایخوری |
۴ |
روغن |
به مقدار لازم |
۵ |
نمک، فلفل |
به مقدار لازم |
۶ |
گوجه فرنگي |
به مقدار لازم |
دستور تهیه:
۱) ابتدا بادمجان ها را خوب شسته و سپس پوست کنید و چند شکاف در اطراف آن ها بوجود آورید تا به صورت درسته سرخ شوند.
۲) برنج ها را نیز با آب و نمک خوب پخته و آبکش نمایید.
۳) در یک قابلمه مقداری آب و روغن ریخته و در ادامه گوجه های حلقه شده را در کف قابلمه ریخته و بادمجان ها را روی سطح گوجه ها بیچینید، همچنین نیمی از برنج ها با زعفران مخلوط کرده و آن ها را داخل قابلمه بریزید.
۴) مجدد بقیه برنج ها را روی آن ریخته و مقداری آب و روغن روی آن بدهید و مدتی بگذارید تا دم بکشند.
لحظات خاطره انگیزی را در کنار خانواده برایتان آرزومندیم، نوش جان