در این آموزش از سری آشپزی های، آشپزخانه آتلانتیک به شما طرز تهيه کيک سيب را آموزش مي دهيم، تا انتها با آتلانتيک همراه شوید.
ردیف | مواد لازم | میزان لازم |
۱ | آرد | 2 پيمانه |
۲ | شکر | 1 پيمانه |
۳ | تخم مرغ | 3 عدد |
۴ | ماست | نصف پيمانه |
۵ | پکینگ پودر | 2قاشق مرباخوری |
۶ | روغن مایع | نصف پيمانه |
۷ | وانیل | به مقدار لازم |
۸ | دارچین | به مقدار لازم |
۹ | سیب | 2 يا 3 عدد |
طرز تهیه :
1. تخم مرغ ها را شکسته کمی هم می زنیم وانیل و شکر را اضافه کرده و با دور تند هم زن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
2. بعد روغن و ماست را اضافه کرده و هم می زنیم.
3. آرد را الک کرده و پکینگ پودر را با آن مخلوط می کنیم و کم کم اضافه کرده و با قاشق به آرامی و در یک جهت مخلوط می کنیم. سیبها را ورقه ورقه نازک خرد کرده و با دارچین مخلوط کرده و میگذاریم باشد.
توجه: این کیک را هم در قابلمه و بدون فر و هم با استفاده از فر میتوان پخت.
4. این کیک در قابلمه پخته شده است، برای پخت در قابلمه ترجیحا از تفلون استفاده شود.
5. البته از ماهیتابه دو در هم میتوان استفاده کرد. قابلمه را که کف آن را روغن ریخته ایم گرم کرده و مایع کیک را داخل آن می ریزیم. و سیب ها را روی آن می چینیم و روی آنها کمی دارچین می پاشیم و روی حرارت کم می ذاریم بپزد تا 40 دقیقه بعد آن را چرخانده تا آن روی آن هم بپزد… برا پخت در فر، فر را از قبل گرم کرده و به مدت 40 دقیقه و با حرارت 180 درجه میگذاریم تا بپزد. نوش جان
نویسنده: الهام فرامرزپور