در این آموزش از سری آشپزی های، آشپزخانه آتلانتیک به شما یک غذای کلاسيک را آموزش می دهیم، با طرز تهیه کیک گوشت آشنا شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
ردیف |
مواد لازم | میزان لازم |
۱ | تخم مرغ |
۵ عدد |
۲ |
آرد | ۲.۵ پیمانه |
۳ | ماست |
۱ پیمانه |
۴ |
روغن مایع | ۰.۵ پیمانه |
۵ | بکینگ پودر |
۲ قاشق مرباخوری |
۶ |
سیاه دانه و کنجد | به مقدار لازم |
7 | مایع ماکارونی(گوشت، قارچ، فلفل دلمه ای و…) |
۱.۵ پیمانه |
دستور تهیه:
۱) تخم مرغ ها را شکسته و در ظرفی ریخته و هم می زنیم به مدت حدود 5 دقیقه تا رنگ آن ها به کرم یک دست تبدیل شود.
۲) ماست را به آن ها اضافه کرده و با همزن بهم می زنیم.
۳) حال نوبت اضافه کردن روغن به مواد می رسد و کمی هم می زنیم.
۴) پودر کیک را با آرد قاطی کرده و در سه نوبت به بقیه موادی که از قبل آماده کرده بودیم اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق به صورت دورانی هم می زنیم تا یک خمیر یکدست و نسبتا سفتی بدست آید.
5) خمیر را دو قسمت می کنیم، نصف آن داخل قالب دلخواه یا یک ظرف پیرکس که از قبل چرب کرده بودیم، می ریزیم.
نکته: اگر دوست داشتیم مقداری سیاه دانه و کنجد هم در کف ظرف می ریزیم.
6) سپس مایع ماکارونی(گوشت، قارچ، فلفل دلمه ای و…) روی خمیری که از قبل پهن کرده بودیم، می ریزیم و بقیه خمیر را روی مواد پهن می کنیم و کاملا روی سطح را صاف می نماییم.
7) ظرف حاوی مواد را داخل فر 180 درجه می گذاریم، فرآيند پخت حدودا 30 الی 40 دقیقه طول مي کشد.
کیک گوشت آماده است، حال آن را به عنوان يک وعده غذايي کامل و يا به عنوان يک عصرانه تزیین و سرو نمایید، لحظات خاطره انگیزی را در کنار خانواده برایتان آرزومندیم، نوش جان
نويسنده: صديقه محمدي