در این آموزش از سری آشپزی های، آشپزخانه آتلانتیک به شما طرز تهیه چیکن استراگانف را آموزش می دهیم، با طرز تهیه اين غداي روسي بيشتر آشنا شوید.
مواد لازم برای 5 نفر:
ردیف | مواد لازم | میزان لازم |
۱ | سینه مرغ متوسط | 3 عدد متوسط |
۲ | پیاز | 1 عدد بزرگ |
۳ | قارچ | 400 گرم |
۴ | سیب زمینی متوسط | 3 عدد |
۵ | روغن | به مقدار لازم |
۶ | ادویه (زردچوبه،نمک،آویشن،فلفل سیاه ) | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس:
ردیف | مواد لازم | میزان لازم |
۱ | آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
۲ | شیر | یک لیوان |
۳ | کره | 400 گرم |
۴ | خامه صبحانه | 50 گرم |
طرز تهيه:
- ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت نازک خلال می کنیم و در روغن داغ سرخ میک نیم.
- سپس پیاز خلال شده در روغن ریخته کمی سرخ می کنیم بعد مرغ را که به صورت نواری خرد کرده ایم را به پیاز اضافه می کنیم، سپس خوب تفت می دهیم.
- نمک زردچوبه فلفل سیاه وآویشن را افزوده ودر آخر قارچ خرد شده به آن اضافه می کنیم.
توجه: برای اینکه قارچ سیاه نشود به آن آبلیمو اضافه می کنیم.
- اما درحین پخت قارچ آب می اندازد، اشکال ندارد، حرارت را زیاد کرده تا آب جمع شود سپس شعله را کم می کنیم و پس از اینکه کمی تفت خورد سس را (طرز تهیه سس: آرد را در ظرفی ریخته کمی تفت می دهیم سپس کره را افزوده و در آخر شیر را کم کم اضافه می کنیم و تند تند هم می زنیم تا گلوله های آرد از هم باز شود و مایع یکدست و رقیق به دست آید، خوب هم می زنیم مایع که از اطراف شروع به جوش زد، شعله را خاموش می کنیم ).
- سس را به مواد اصلی اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم و در آخر آن را سرو می نماییم، مقداری از مواد را در ظرف ریخته و روی آن را با سیب زمینی سرخ شده تزیین می کنیم. نوش جان
نويسنده: الهام باب دري