در این آموزش از سری آشپزی های، آشپزخانه آتلانتیک به شما یک غذای سنتی کشور عزیزمان ایران را آموزش می دهیم که همه ایرانی ها از طعم بی نظیر و خوردن آن لذت برده اند، با طرز تهیه ته چین ماهیچه با سبزی پلویی همراه شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
ردیف |
مواد لازم |
میزان لازم |
۱ |
برنج |
۵ پیمانه |
۲ |
ماهیچه گوسفندی |
۲۰۰ گرم |
۳ |
سبزی پلویی |
۵۰۰ گرم |
۴ |
کره |
۳ قاشق غذاخوری |
۵ |
پیاز |
۱ عدد |
۶ |
نمک، فلفل و زردچوبه |
به مقدار لازم |
دستور تهیه:
۱) ابتدا ماهیچه گوسفندی را با پیاز فلفل و زردچوبه و آب مدتی روی شعله قرار دهید تا بپزد.
نکته: وجود پیاز و زرد چوبه گوشت را لذیذ تر و خوش طعم تر می کند.
۲) سبزی را شسته و خرد نمایید و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن تا حدودی گرفته شود.
۳) برنج را داخل قابلمه ریخته و سبزی ها را به آن اضافه نمایید.
۴) آب ماهیچه و ماهیچه را به مخلوط سبزی و برنج اضافه نمایید و مواد را خوب با هم مخلوط نمایید.
توجه: اگر آب برنج کم بود می توانید کمی آب به آن اضافه نمایید تا پخت برنج کامل شود.
۵) کره را به برنج اضافه نمایید وقتی که آب برنج تمام شد، زیر حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.
لحظات خاطره انگیزی را در کنار خانواده برایتان آرزومندیم، نوش جان