خانه / گوناگون / آشپزخانه آتلانتیک: طرز تهیه کباب کوبیده گوسفندی
اینستا گرام سایت آتلانتیک

آشپزخانه آتلانتیک: طرز تهیه کباب کوبیده گوسفندی

آشپزخانه سایت آتلانتیک، آموزش تهیه کباب کوبیده گوسفندی، ATLANTIK.IR

در این آموزش از سری آشپزی های، آشپزخانه آتلانتیک به شما یک غذای سنتی و قدیمی ایران را آموزش می دهیم که همه ایرانی ها از خوردن آن لذت می برند، از آنجا که تهیه کباب کوبیده کاری زمان بر است پس از شما می خواهیم که این آموزش کامل را تا انتها بخوانید و در وقتی مناسب برای تهیه آن اقدام نمایید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

ردیف

مواد لازم

میزان لازم

۱

گوشت سردست گوسفندی

۴۸۰ گرم

۲

پیاز

۲ عدد متوسط

۳

نمک، فلفل و سماق

به مقدار لازم

۴

نان سنگک

به مقدار لازم

۵

گوجه و لیمو ترش

به مقدار لازم

دستور تهیه:

۱) ابتدا گوشت گوسفندی را دو بار چرخ نمایید.

نکته: اگر وسواس دارید و یا تازه گوشت را از مغازه تهیه کرده اید، بهتر است حداقل چند ساعت قبل از چرخ کردن آن حتما آن را خوب بشویید و خشک نمایید تا رطوبتی در آن باقی نمانده باشد.

۲) پیاز را با قسمت ریز رنده، خوب رنده نمایید و آب پیاز را حتما جدا نمایید.

نکته: برای اینکه آب پیاز خوب گرفته شود، می توانید از یک پارچه نخی استفاده نمایید، دلیل اینکه آب پیاز را خوب می گیریم، این است که هنگامی که کباب را می خواهیم به سیخ بکشیم و حتی هنگامی که کباب روی شعله است از سیخ جدا نمی شود.

۳) گوشت، پیاز، نمک و فلفل را خوب مخلوط نمایید و ورز دهید، این کار را تا زمانی انجام دهید که مواد خوب چسبندگی پیدا کنند، به طور متوسط ۳۰ دقیقه این کار طول می کشد.

۴) مواد آماده شده نیاز به استراحت دارند در نتیجه حداقل یک ساعت آن ها را در یخچال قرار دهید.

نکته: استراحت دادن به مواد، یکی دیگر از کارهایی است که چسبندگی مواد را بالا می برد و مواد از سیخ جدا نمی شوند.

۵) حالا وقت این است که مواد را به سیخ بکشید، برای این کار به میزان ۶۰ گرم از مواد را بردارید و کم کم با کمک دست و انگشت هایتان مواد را در طول سیخ بکشید و شکل دهید تا به سیخ بچسبند.

نکته: اگر احساس می کنید که مواد به دستتان می چسبند، کافیست ظرف آبی در کنار خود داشته باشید تا هر از گاهی دست خود را در آن بزنید و کار را تا انتها ادامه دهید.

۶) حالا که سیخ های کباب آمده شده اند، بهتر است که نیم ساعتی آن ها را در یخچال قرار دهیم تا مجدد استراحتی داشته باشند.

نکته: این کار سبب می شود تا چربی موجود در گوشت کمی بسته شود و این کار هم  مانع از ریختن مواد کباب از سیخ می شود.

نکته: اگر از شعله گاز استفاده نمی کنید، تهیه یک آتش ذغال خوب و یک دست یکی از الزامات داشتن یک کباب خوب و خوشرنگ است، پس به اندازه کافی برای این کار وقت بگذارید.

۷) سیخ های آماده شده کباب را روی شعله قرار دهید و به طور مرتب شروع به چرخاندن سیخ ها کنید تا کباب یک دست پخته شود و اصطلاحا مغز پخت شوند.

نکته: اگر دوست دارید کباب تان خشک تر باشد می توانید کباب را بیشتر نگه دارید، اما اکثرا کباب آب دار را بیشتر می پسندد، از این رو وقتی کباب را هنگام جدا کردن از سیخ داخل نان می گذارید، نان هم چرب تر و خوشمزه تر می شود.

۸) برای پذیرایی از مهمان هایتان، می توانید از نان سنگک، گوجه کباب شده، سماق، پیاز و لیمو ترش استفاده نمایید.

آشپزخانه سایت آتلانتیک، آموزش تهیه کباب کوبیده گوسفندی، ATLANTIK.IR

لحظات خاطره انگیزی را برایتان آرزومندیم، نوش جان

درباره ی میلاد بیت اللهی

همچنین ببینید

Fentanyl(Fentanil or Duragesic or Fentora or Sublimaze) معرفي داروي ضد درد فنتانیل - سايت اموزشي اتلانتيک - داروشناسي

معرفي داروي ضد درد فنتانیل – Fentanyl

در این سری از آموزش ها سعی داریم تا شما را با دانش داروشناسی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *